dijous, 13 d’abril del 2017

L’11è capítol de “Famílies i escola” parla de les amistats dels fills


Avui s’emet, a les TV de la Xarxa, l’11è capítol de la nova temporada de Famílies i escola que tracta sobre com les amistats ajuden els nens a obrir-se camí emocionalment i socialment. L'episodi, que ofereix una visió del paper i la importància de l’amistat en les diferents edats dels fills, compta amb les intervencions de la professora de Secundària, economista i 'coach', Núria Grases; la psicopedagoga i escriptora, Eva Bach; i el psicòleg, educador i periodista, Jaume Funes.

Famílies i escola reivindica el paper clau de les famílies en l'educació i vol ser un recurs educatiu de suport als municipis en la tasca que realitzen de suport a la funció educativa de les famílies. Els capítols s'emeten a diferents mitjans locals de Catalunya i es poden seguir al blog de la Xarxa de Comunicació Local.

El programa és una producció fruit de la col·laboració entre l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes d'estudis sufragats amb fons públics no universitaris de Catalunya (FAPAES) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa.