dimarts, 11 d’octubre del 2016

El Plafa s'incorpora al programa Escola Nova 21

Onze escoles de Sant Cugat aplicaran el programa educatiu Escola Nova 21 després de l'acord signat aquest dimarts, 27 de setembre, entre la Diputació de Barcelona i els impulsors de la iniciativa.

El programa Escola Nova 21 podrà donar cabuda als 456 centres educatius que han demanat sumar-se a aquest projecte d'innovació educativa, més els 25 impulsors, gràcies a un acord amb la Diputació de Barcelona i el món local. Es tracta de la iniciativa més gran de col·laboració de canvi educatiu que hi ha hagut mai a Catalunya, amb la implicació de 481 centres, més d'un 16% dels d'educació obligatòria que hi ha al sistema educatiu català, i amb el suport de la Generalitat.

Els centres santcugatencs que formen part de la iniciativa són l'Avenç, la Floresta, el Collserola, l'Olivera, el Pi de'n Xandri, l'Arnau Cadell, el Pla i Farreras,el Pins del Vallès, el Thau, el Turó de Can Mates, i el Pureza de María.

El programa "Escola Nova 21: Aliança per un sistema educatiu avançat" l'impulsen el Centre UNESCO de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la UOC ieduCaixa, amb el suport de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FaPaC), i la Fundació FemCAT.