dijous, 21 de novembre del 2013

Els misteris del sistema immunitari

Ajudar als joves de 10 a 14 anys a entendre millor el funcionament del nostre sistema immunitari. Aquesta era la finalitat del llibre que la Societat Japonesa d’Immunologia va editar el 2008. Després de comprovar el seu valor educatiu, la European Federation of Immunological Societies va decidir finançar la traducció anglesa.

Els_misteris_del_sistema_inmunitari

Ara, la Fundació Dr. Antoni Esteve i la Societat Catalana d’Immunologia editen per primer cop la versió catalana de Your amazing immune system, una eina que pretén facilitar la divulgació d’aquesta disciplina científica a les escoles i que es va presentar el passat 18 de novembre de 2010 al Palauet de Barcelona.

Amb un llenguatge divulgatiu ple d’il·lustracions didàctiques, el llibre Els misteris del sistema immunitari. Com protegeix el nostre cos aborda en primer lloc els conceptes bàsics de la immunologia i el funcionament del sistema immunitari. La segona part de la publicació aproxima els estudiants a les malalties infeccioses, les autoimmunitàries i les reaccions al·lèrgiques per a concloure amb el paper de la immunoteràpia en el tractament del càncer.


Podeu consultar-lo en PDF: