divendres, 16 de novembre del 2012

Pedalada per l'Escola Pública de Qualitat - 1 de desembre


MISSATGE PELS PARES I MARES DE L’ESCOLA PI D’EN XANDRI

NO HEM MARXAT! CONTINUEM AQUÍ, PREOCUPATS PER LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT DELS NOSTRES NENS I NENES!

Tornem a organitzar la PEDALADA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA, que la pluja ens va impedir celebrar el passat mes de setembre. T´ESPEREM A TU I LA TEVA FAMILIA EL PROPER DISSABTE, 1 DE DESEMBRE DE 2012 A LES 11 HORES A LA PÇA. OCTAVIÀ PER FER UNA PEDALADA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA. JUNTS FAREM UN RECORREGUT PELS CARRERS DE SANT CUGAT I, EN ACABAR, LLEGIREM UN MANIFEST EN DEFENSA D´UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT.

I PER QUÈ?

DONCS PERQUÈ

·        Ens preocupa que no es cobreixi la baixa laboral del mestre dels nostres fills fins la segona setmana d´absència.

·        Volem saber qui atendrà la seva classe durant aquest temps i si podrà seguir el currículum escolar en condicions adequades.

·        Ens sembla injusta la reducció de les beques menjador i la progresiva reducció de les subvencions al programa de socialització de llibres.

·        Ens amoina que pràcticament s´eliminin els recursos humans destinats a l´atenció de nens i nenes amb necessitats especials.

·        Creiem que aquestes mesures posen en perill l´educació dels nostres fills i la qualitat formativa de les generacions futures

Si consideres que l’educació pública és un valor indispensable de la nostra societat; si vols que els teus fills puguin gaudir d’un ensenyament de qualitat,

NO POTS FALLAR! EL FUTUR DELS NOSTRES NENS I NENES ES MEREIX AIXÒ I MOLT MÉS!

PODEU SEGUIR L’ACTUALITAT DE LA COMISSIÓ GROGA A FACEBOOK I TWITTER