diumenge, 9 d’octubre del 2011

Presentació de candidatures a la Junta de l'Ampa

El dilluns 7 de novembre de 2011 celebrarem l'Assemblea General de l'Ampa de l'Institut, en la qual caldrà escollir una nova Junta de l'Ampa (vicepresident/a, secretari/ària, tresorer/a), i un nou president.
En la reunió del 3 d'octubre es va acordar que la data per a la presentació de candidatures per a la Presidència de l'Ampa acabarà el 20 d'octubre de 2011. Podeu enviar les vostres candidatures a l’adreça de l’Ampa: ampaplafarreras@gmail.com.

Candidatures presentades a la Presidència de l'Ampa:
  1. Eva Tataret Gallegos - Té una filla i un fill al Plafa, una a tercer i l'altre a primer d'ESO. Durant el curs 2010-2011 va desenvolupar la tasca de secretària de l'Ampa. Té llarga experiència en la feina dins les associacions de pares i mares encetada en l'escola primària. Destaca la seva il·lusió per participar en la col·laboració activa dins la comunicat educativa.
Candidatures presentades a la Secretaria de l'Ampa:
  1. Lurdes Marimon Busqué - Té una filla a segon d'ESO. Té experiència en el càrrec de secretària de l'Ampa, tasca que va desenvolupar en l'escola primària. Considera molt important la comunicació entre famílies i centre educatiu, i té interès a participar activament en l'Ampa.

1 comentari:

Marc Sangüesa ha dit...

Endavant Eva estaré a disposició de la futura senyora presidenta per posar en marxa la màquina.
Saluacions

Marc Sangüesa