divendres, 5 de maig del 2017

Most likely to succeed

El pròxim dilluns 8 de maig l'Ajuntament de Sant Cugat ens convida al visionat del documental Most likely to succeed ('Més probabilitats d’èxit').

Lloc: Institut Arnau Cadell
Hora: 16 h




El documental mostra el cicle d’un curs escolar en un dels centres de secundària de les escoles High Tech High de San Diego (Califòrnia) i compta amb aportacions d’experts en polítiques educatives i en gestió de les organitzacions i gestió del canvi. Tot i que no descriu el nostre context i es podria pensar que és un model de centre allunyat de la nostra realitat, es tracta d’un exemple interessant de pràctiques educatives alineades amb un propòsit que compartim: el desenvolupament integral de les persones en totes les seves dimensions, cognitiva, emocional, social i ètica, amb un èmfasi especial en donar autonomia a l’aprenent, formar en la presa de decisions i educar el seu esperit crític.

L’objectiu d’aquest visionat és fer tangible el marc d’escola avançada i veure que és un exemple d’escola possible que pot inspirar a les nostres escoles. La durada del documental és d’una hora i mitja i anirà seguida d’una breu dinàmica durant la següent mitja hora.

Aquesta és una activitat de dinamització de l'Ajuntament de Sant Cugat de la Xarxa d’Innovació Educativa del programa Escola Nova 21.

Confirmeu l'assistència a 
ampaplafarreras@gmail.com.